Járda hiba

Járda hiba, kátyú okozta a balesetet? Elesett, megbotlott? Elcsúszott?

járda hiba, kátyú

Ha megsérült a járda hiba okozta balesetben, kártérítést igényelhet!

A járda felületének épségéért a fenntartó tartozik felelősséggel, akihez kártérítési igénnyel fordulhatunk. A fenntartók általában önkormányzatok vagy önkormányzati cégek, akik nagyrészt biztosítással is rendelkeznek a járda hiba, a kátyú okozta balesetekre.

Téli időszakban a járda baleset tipikus esete, ha valaki elcsúszik a jeges felületen. Ez esetben a járdához tartozó ingatlan tulajdonosának a felelőssége merül fel.

Tőlünk megtudhatja, hogy ha járdabaleset során, járda hiba / kátyú okozta balesetben vagy elcsúszás során megsérült, jár-e Önnek baleseti kártérítés, és várhatóan milyen összegben.

Keressen fel minket telefonon vagy a lenti kapcsolati űrlapon. A tájékoztatásunk ingyenes, kötelezettséggel nem jár.

Szakértő irodánk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a személyi sérüléses kártérítési ügyekben. Biztosítási és jogi szakértőink specialisták, csak ezen a szakterületen dolgoznak.

A járda hiba / kátyú okozta balesetek komplex esetek, a kártérítési igény benyújtása előtt részletes jogalapi vizsgálat szükséges. Sok esetben ugyanis a balesetet nem látta közvetlenül senki, azonban a bizonyítás így sem lehetetlen.

Nálunk nem az ingatlanos adásvételi ügyek vagy a céges ügyek futószalag intézése közé, és nem is egy kezdő ügyvédjelölt kezébe fog jutni az Ön személyi sérülése, mint más irodáknál.

Mi csak abban vagyunk érdekeltek, hogy Ön a legtöbb kártérítési összeghez jusson.

Sikerdíjért dolgozunk, a saját munkadíjunk mértéke függ az Ön kártérítésétől. A legmagasabb baleseti kártérítés összegét fogjuk megszerezni Önnek.

Elsősorban peren kívüli megoldást kínálunk.

Ha érdekli, hogy jár-e Önnek baleseti kártérítés, keressen fel bizalommal, ingyenesen tájékoztatjuk.

Töltse ki az alábbi űrlapot és tudja meg, hogy mekkora baleseti kártérítés illeti:

közlekedési baleset, munkahelyi baleset, orvosi műhiba, járda hiba, kátyú, kártérítés

A vonatkozó jogszabály szerint:

üzemeltetés: a közúti forgalom biztonságos és kulturált lebonyolítását, a közutak biztonságos használatát elősegítő rendszeres, illetve eseti közútkezelői beavatkozások összessége;

fenntartás: a forgalmi igénybevételből és az időjárási, valamint egyéb természeti hatásokból származó természetes leromlás ellensúlyozásához szükséges tevékenységek ellátása, amely alkalmas a meglevő közutak állagának megóvására;

ellenőrzés és vizsgálat: a közutak szakszerű felügyelete a közútkezelési szolgáltatási osztálynak megfelelően meghatározott gyakorisággal;